Upload file dapat duit ?

Saya baru saja menemukan jasa upload, yang bila kita upload file, kita dapat dolar, kok bisa? lihat saja tulisan berikut yang saya sadur dari web mereka (tapi belum saya artikan ke bahasa indonesia):

Ziddu.com provides you 100% Free File hosting solution with just one click. Its fast and easy.Only people knowing the exact download URL are able to download your file. Your file will be deleted when it has not been accessed for more than 90 days or you use your delete option.Select a file to send by clicking the “Browse” button. You can then select photos, audio, video, documents or anything else you want to send. The maximum file size is 200 MB.You may choose whom you want to send a file to. If you submit your friends email addresses, Ziddu will send the file to your friends. If you just want to get the link to your file stored on our server, simply copy the link and share with your friends.

Earnings:

You will get $0.001 for each Unique download.Redeemed cash will be transfered via PayPal or Moneybookers once it reaches $10.

10000 Unique Downloads: $10

50000 Unique Downloads: $50

100000 Unique Downloads: $100 USD

500000 Unique Downloads: $500 USD

1000000 Unique Downloads: $1000 USD

You will get $0.10 Referral Bonus, when someone joins with Ziddu through your referral link and uploads his first file!

Jadi kalau file kita ada yang mendownload, kita dapat duit, trus kalau kita kasih referall link kita ke orang lain, kita juga dapat duit, gimana? mau coba?

ada yang punya pengalaman tentang ini? silakan share!

Yang masih penasaran dan pengen daftar klik gambar di bawah ini:

Incoming search terms:

7 thoughts on “Upload file dapat duit ?

  1. weleh,..weleh,.. pake affiliate toh bos:)bisnis lagi bisnis lagi :),.. bo mikir belajar dulu :),.. tapi ok juga tuh bisnis,. disini nih tempat info belajar dan berbisnis online gratis http://zonaaman.blogspot.com

    klo ziddu tuh,.. bikin capek:) tapi ya gpp juga seh,. success!!!








Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>